STRAVOVÁNÍ
Stravování
Během konání srazu je zajištěno a tedy i v ceně pobytu následující:
dne 8.10.2011
večeře v podobě zvoleného menu (předkrm, hlavní jídlo, dezert)
pití - minerálka v džbánech na stole a bílé víno (zatím bych objednala 10 lahví - rulandské bílé / šedé - podle toho, co hotel sežene)
později večer - obložené mísy (buď jen masové, nebo i sýrové - ještě ověřuji)
Na výběr jsou tato meníčka:
Menu č. 1
předkrm
brokolicový krém
hlavní jídlo
plněná kuřecí kapsa (sýr, šunka, špenát), hranolky
dezert
zmrzlinový pohár s ovocem a šlehačkou
Menu č. 2
předkrm
šunková rolka s křenovou pěnou
hlavní jídlo
Hrazanská bašta (bramborák, kuřecí maso, zelenina, sýr)
dezert
teplý jablečný závin se šlehačkou
Menu č. 3
předkrm
bramborová polévka
hlavní jídlo
zapečená brokolice se sýrem, opečené brambory
dezert
teplý jablečný závin
dne 9.10.2011
snídaně (švédský stůl)